Wat hoor ik daar?! Word jij mijn nieuwe vrijwilliger?!

pleeggezin

Kom jij ons enthousiaste team van vrijwilligers ondersteunen?!

Wat ga je doen?

De konijnen die bij hazel komen hebben soms wat extra zorg of extra aandacht nodig. Deze konijnen verblijven dan tijdelijk in een pleeggezin. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een ram die nog geacstreerd moet worden, maar hij is nog wat te jong, dus hij moet eerst oud genoeg worden.

Een koppeltje, maar op die worden minder vaak geadopteerd, ze hebben samen liefde, ruimte en aandacht nodig. Maar helaas ook soms een voedster, die zwanger was toen ze gebracht werd door de dierenambulance en nog baby’s krijgt of net heeft gehad. Een konijn wat is aangereden en daardoor extra medische zorg nodig heeft. Een konijn wat ziek is en medicatie moet krijgen. Of een konijntje wat heel angstig is en gesocialiseerd moet worden. Al deze konijnen verblijven in een pleeggezin.

Lijkt het je leuk om dat te doen? Wij zorgen voor de spullen die je nodig hebt. Jij hebt vooral de tijd en aandacht nodig. En liefde voor konijnen is wel belangrijk. Ook is het handig dat je vervoer hebt zodat je indien nodig naar de dierenarts kan rijden (in schaijk) of naar de opvang om een konijntje te brengen of te halen. Je hoeft geen ervaring te hebben, daar kunnen we je in coachen. En er zijn verschillende gradaties van zorg, dus ook als je nog geen ervaring hebt is je hulp welkom!

Lijkt dit je leuk? Meld je dan aan om te komen helpen!

Esther DimmendaalVrijwilliger worden?