Wil jij graag doneren? Lees hier wat wij allemaal doen voor konijnen.
Waarom doneren aan konijnenopvang Hazel

Jaarlijks worden er ontzettend veel konijnen gedumpt. Zomaar op straat gezet om zich zelf te moeten redden. Konijnenopvanghazel vangt deze konijnen op. Als ze bij ons binnen zijn worden ze eerst verzorgt en gecontroleerd. Als er geen directe nood is aan een dierenartsbezoekje krijgt het konijn een warm hok, lekker hooi, eten, drinken, groente en speelgoed. Ieder konijn dat net binnen is moet eerst bijkomen.

En dan start het traject voor een konijn. Ze worden medische onderzocht door de dierenarts. Indien nodig behandeld. Ze worden verzorgt, de vacht wordt bijgewerkt. Als er vlooien zijn of mijt worden ze daar voor behandeld. Rammen worden gecastreerd. Voor sommige konijnen verloopt dit traject snel. Sommige konijnen moeten noodgedwongen blijven. Zij en konijnen die medische zorg nodig hebben gaan in een pleeggezin wonen.

Onze pleeggezinnen hebben middelen, ruimte en aandacht voor de konijnen. Ze worden niet alleen verzorgt, maar krijgen liefde.

En dan komt de dag dat ze op de website mogen. Het begin van hun nieuwe leven! Ze krijgen een datingprofiel en knappe konijntjes mogen zich aanmelden voor een date. Er melden zich nieuwe baasjes die hen de zelfde liefde willen geven als die ze verdienen! En met geluk verloopt de koppeling goed en mogen ze naar hun nieuwe huisje mee! Een huis met een maatje, een ruim verblijf en de nodige aandacht!

Door te doneren aan konijnenopvang Hazel maak jij dit mede mogelijk! Je draagt bij aan de medische behandeling, aan het voer en aan de verblijven die nodig zijn. Op dit moment loopt er een project om geld in te zamelen voor nieuwe quarantaineverblijven voor de gedumpte konijnen.

Wij maken gebruik van enkel vrijwilligers en ontvangen geen subsidies. Elke gedoneerde cent komt dus terecht bij de konijnen!

Esther DimmendaalSteun ons