Hoi allemaal,

Ik ben Trek! Helaas is mijn lieve maatje Trees overleden. Maar wat is Trek nu zonder Trees? Juist, een beetje verdwaald. Ik ben daarom op zoek naar een nieuw vriendinnetje.

Ik ben een ram van 4 jaar oud. Samen met Trees heb ik eerst een jaartje binnen gewoond, maar daarna zijn we verhuisd naar buiten toe. Ik ben dus echt een buiten konijn.

Waar mijn maatje Trees soms op avontuur ging buiten ons huisje, bleef ik altijd netjes thuis. Trees was altijd de baas over ons twee. Ik luisterde altijd heel goed naar haar. Een beetje onderdanig ben ik dus wel.

Als mijn baasje bij mij in de ren komt zitten, ben ik eerst een beetje afwachtend maar daarna kom ik altijd even snuffelen. Als je lekker rustig blijft zitten, lik ik aan je vinger. Ook vind ik het fijn als je mijn hoofd aait. Oppakken heb ik liever niet. Ik spring wel op schoot als jij op de grond zit. En wist je dat ik ook best snel kan rennen? Van boven in mijn hok naar beneden, een rondje door de ren en weer naar boven. Max Verstappen is er niks bij!

Heb jij een lief vriendinnetje voor mij? Vul gauw een formulier in en wie weet hebben we dan een date!

Deel deze informatie!

Arnate SandersTrek