Konijn Madelief met haar baby's achter zich.

Gereserveerd

 

Dit is Madelief.

Madelief is vorig jaar alleen al zeker drie keer bevallen van een nestje. En we denken dat ze nog veel meer jonkies heeft gehad.

Onze vrijwilligers hebben haar gered van haar vorige baasjes. Waar ze in een veel te klein buitenhokje zat met haar jongen. In de onderverdieping van het hok zaten de jongen van haar vorige nestje.

Toen ze veilig bij Hazel was bleek ze ook nog zwanger te zijn. Bij ons heeft ze dan ook nog een nestje gekregen. Ze was een heel lieve mama! Maar het was haar duidelijk te veel. Toen de jongen uitvlogen, was het eindelijk tijd voor rust. Tijd voor Madelief!

Sindsdien is ze ontzettend verwend bij ons pleeggezin. Maar nu is ze klaar voor een volgende stap in haar leven, een lief rammetje en een forever home! ❤️

Madelief is een lief en rustig konijn. Maar ze is geen aai- of knuffelkonijn. Dit komt waarschijnlijk door haar verleden met mensen.

Ze heeft een plekje nodig waar ze gewoon konijn kan zijn.

Als ze een zandbak ziet, wordt ze zo blij als een kind. Ze rent rond, maakt sprongen en graaft lekker. Ze woont nu buiten en we denken dat ze dat het fijnste vindt.

Heb jij de perfecte plek voor Madelief?

Als jij een lief gecastreerd rammetje hebt en een ruim verblijf, dan is Madelief misschien wel het perfecte konijn voor jou!

Stuur ons een mailtje voor meer informatie of om een date te plannen!

Deel deze informatie!

Esther DimmendaalMadelief ( gereserveerd)