zondag 3 september, 2023

Lief dagboek,

Gisteren weer een heerlijke dag gehad samen met “mijn Max”. Wat ben ik toch een gelukkige konijnen meid, en wat bof ik toch met zo’n lieverd!! Wie had ooit kunnen denken dat mijn leven er nu al zo rooskleurig uit zou zien.

Ik ben zo ontzettend verliefd op hem. We zijn ook echt een match made in heaven. Vanmorgen ook weer heerlijk wakker geworden, ontbijt op bed gekregen. Ik mocht uitslapen vandaag en Max had zelfs ons hokje gekuist. Ik werd wakker gekust als een echte prinses.

Ik ben blij dat ze bij Hazel ervoor gekozen hebben om me te koppelen aan deze adonis. Ik was eerst alleen geplaatst bij Hazel, maar omdat ik niet zo heel goed met kindjes kan spelen hebben ze me samen met Max gezet. Zo blijf ik wat rustiger en kan Max een beetje op mij passen.

Alleen is helaas ons, huisje, boompje, beestje nog niet compleet en missen we namelijk nog het huisje. Bij Hazel is het fijn hoor lief dagboek, begrijp me niet verkeerd. Onze grote droom is om samen oud te worden in een mooie ruime villa met voldoende eten. Een prachtige romantische plek, waar we heerlijk tegen elkaar aan kunnen liggen, maar ook ondeugend achter elkaar aan kunnen rennen. Ik hoop lief dagboek, dat ons dat ook gegund wordt. Dat er een verlossend berichtje gestuurd gaat worden via www.konijnenopvanghazel@outlook.nl.

Ik ga nu stoppen met schrijven lief dagboek, want ik heb Max beloofd dat ik de was zal doen vandaag.

Liefs Evie XX

Deel deze informatie!

hazelEvie & Max ( gereserveerd)