Wat is er te doen op de open dag?

Inentingen:

 • De dierenarts is in de ochtend aanwezig om konijnen te inenten tegen myxomatose, RHD1 en RHD2.

Gratis gezondheidscheck:

 • Vrijwilligers controleren de tanden en nagels van de konijnen.
 • Nagels worden geknipt indien nodig.

Andere activiteiten:

 • Diverse activiteiten georganiseerd zoals kleurplaten voor kinderen en knutselactiviteiten voor jong en oud.
 • Een loterij met leuke prijzen om te winnen
 • Leuke dingen te koop voor konijnen zoals onze lekkere kruiden
 • Leuke spulletjes voor voor konijnenliefhebbers zoals onze geweldige sleutelhangers, vogelvoederhuisjes en paasdecoratie
 • Onze trimster is aanwezig voor tips en advies

Goodiebag

 • Als je je konijnen laat inenten krijgt je een goodiebag ter waarde van €15,- met een toffe kortingsbon, konijnensnoepjes en andere leuke verrassingen.

Aanmelden voor inentingen?

Waarom konijnen inenten?

De dierenarts van Dierenkliniek Schaijk komt speciaal voor deze gelegenheid naar onze nieuwe locatie. De inentingen die gegeven worden zijn tegen myxomatose en RHD1 en RHD2. Vaccinatie tegen myxomatose en VHS is belangrijk, want deze virussen zijn erg besmettelijk en dodelijk voor konijnen. Door je konijn te laten inenten, bescherm je ze tegen deze nare ziektes.

Klik hier om meer te lezen waarom het zo belangrijk is om je konijnen in te laten enten.

Naast de inenting zullen de konijnen door onze vrijwilligers worden gecheckt! Ze zullen de tanden controleren en de nageltjes knippen als dat nodig is.

Ook zijn er verschillende activiteiten georganiseerd zoals kleurplaten voor kinderen, knutselactiviteiten voor jong en oud. Onze vrijwilligers houden een loterij met leuke prijzen om te winnen.

Daarnaast staan er leuke spulletjes om te kopen, zoals onze heerlijke eigen samengestelde kruidenmixen. Alle konijnen zijn er dol op! Deze zijn trouwens ook te koop in onze webshop! We verkopen ook leuke spullen voor konijnenliefhebbers zoals onze geweldige handmade sleutelhangers, de superleuke vogelvoederhuisjes en paasdecoratie

Annet van het pluishuis is aanwezig. Zij is een expert op het gebied van vachtverzorging en kan tips, advies en eventueel trimbeurten geven.

En als je je konijnen laat inenten krijg je een leuke goodiebag mee ter waarde van €15,- met een kortingsbon, konijnensnoepjes en andere leuke verrassingen! Wie wil dat nou niet?

Jouw donatie of aankoop is het dubbele waard!

Alles wat deze dag opbrengt (uitgezonderd de kosten van de inenting) gaat rechtstreeks naar de konijnen. En stichting Dierenlot zal deze opbrengst ook nog verdubbelen! En daar kunnen wij dan weer meer konijnen mee helpen! Dus kom ook!

Wil jij jouw konijn(en) inenten?

Je konijnen laten inenten

Leuk dat je wilt aanmelden om je konijnen te inenten op de opendag van onze nieuwe locatie. De dierenarts van dierenkliniek Schaijk is in de ochtend aanwezig. Om een goede aansluitende planning te kunnen maken plannen we de afspraken achter elkaar in.

  Betaling kan op de entdag, bij voorkeur via de pin.

  Esther DimmendaalKonijnen inenten opendag 2024