Ontmoet Madelief.

Madelief heeft al heel wat doorstaan in haar jonge leven. Pas geleden woonde ze bij een gezin dat niet voor haar kon zorgen. Gelukkig konden wij haar een nieuwe kans bieden.

Dus stonden vorige week onze toegewijde vrijwilligers voor de deur van een gezin.

Daar ontmoetten we Madelief, samen met haar kroost van zeven konijnen. Vier kleine pluizenbolletjes van ongeveer vijf weken oud, en drie jonge rammen van zo’n vijf maanden oud. Het was een overweldigende om te zien – acht konijnen, allemaal in een te klein verblijf. Het was duidelijk dat dit geen goede plek voor hen was.

Het team Hazel wist dat er actie nodig was. Ondanks de opnamestop vanwege de aankomende verhuizing, konden we Madelief en haar kleintjes niet aan hun lot overlaten.

We hebben besloten een uitzondering te maken. Madelief en haar kleintjes werden liefdevol opgenomen. En we wisten dat dit de juiste keuze was. Hoewel er uitdagingen waren, waren we vastbesloten om hen een betere toekomst te bieden.

Maar we moeten eerlijk zijn. Madelief heeft al veel kleintjes gekregen en het lijkt erop dat ze binnenkort weer moeder zal worden. We hebben jouw hulp nodig. Samen kunnen we Madelief en haar toekomstige nestje helpen.

Jouw steun is nu erg belangrijk. Met jouw hulp kunnen we Madelief en haar kleintjes goede zorg, voeding en een ruimer verblijf geven. We willen dit dappere konijnengezin laten zien dat er hoop is, zelfs in moeilijke tijden.

Daarom hebben we de “Actie voor Madelief” in het leven geroepen. Elke bijdrage, groot of klein, brengt ons dichter bij ons doel. Laten we er samen voor zorgen dat Madelief en haar kleintjes de zorg krijgen die ze verdienen. Met de jouw geld kunnen we de goede voeding, medische zorg en ruime verblijven regelen waar Madelief en haar kleintjes kunnen verblijven gedurende onze verhuizing.

Doe vandaag nog mee met de “Actie voor Madelief” en help ons dit konijnenverhaal tot een gelukkig einde te brengen. Bedankt voor jouw steun!

Esther DimmendaalActie voor Madelief